Hvorfor er så mange amerikanere økonomisk dum?

Ja, vi er en nation af finansielle dummies.

Se på alle de værdiløse get-rig-ordninger på Net og TV. Disse annoncer eksisterer fordi folk køber.

Se forvirret se på cashier’s ansigt, når du aflevere ekstra mønter efter registeret viser din ændring.

Vidne folk stå i kø overnight for privilegiet at “25% besparelser.” Er ikke de venter på at bruge penge?

Hvis du er en ikke-troende, læse disse statistikker:

Ifølge fool.com mislykkedes”68% procent af eksamen high school seniorer overvåget af hoppe$ tærte koalition for personlige finansielle færdigheder en privatøkonomi test i 2002, sammenlignet med 44%, der mislykkedes i 1997.”

Den amerikanske offentlige interesse forskning gruppe hedder at “40 procent af college studerende er dimitteret med uhåndterlige niveauer af studerende lån gæld, og halvdelen af dem har en gennemsnitlig kreditkort gæld på $3000.”

Nær pensionsalderen har baby boomers gemmes kun 12% af hvad de tror de får brug for pensionering.

ÅRSAGERNE HVORFOR?

Den amerikanske offentlige interesse forskning gruppe tillægger stigende omkostninger gældsspørgsmålet.

Stedfortrædende assisterende sekretær for finansiel uddannelse på Treasury department vidnede før House, “downstream, voksen problemerne med stigende konkurs priser, lave besparelser satser og misbrug af kreditkort kan alle spores opstrøms til hvordan vores skoler ikke til tilstrækkeligt forberede børn deres finansielle futures.”

Hidtil, er årsagerne hvorfor vi vi er økonomisk dumme på grund af stigende omkostninger og mangelfuld skolegang. Men klart, det er ikke alle de medvirkende faktorer…

Der er andre grunde, herunder…

Matematiske færdigheder faldende. Det er forfatterens observation. Det er baseret på undervisning high school math 30 år siden i forhold til undervisning college-niveau matematik i 2003. Børn i samme område er mindre dygtige end for 30 år siden.

Forældre glemmer de finansielle rollemodeller. De går glip af muligheder for at udvikle deres børn money smarts.

OVERVEJE DENNE LØSNING

Had at ride den “familie værdier train”, fordi der er konflikter med dirigenten. Og forfatterens mening er et kvalificeret gæt.

Men forældre, overveje dette… dine børn afspejler dine penge vaner, holdninger og adfærd. Hvad skal du undervise dine børn om penge?

3 Comments

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.