Otte ting ikke at gøre i et Interview

Mindre end 7% af ansøgerne er vellykket i landing det ideelle job. Konkurrencen er hård, så for at undgå skuffelse det er nyttigt at vide hvad man ikke skal gøre for at øge dine chancer for interview succes. I en nylig forskningsundersøgelse foretaget af ekstra sensoriske opfattelse Limited, bestilt af on-line rekrutteringsvirksomhed Ifoundwork, over 50 recruiter fra centrale industrisektorer i Det Forenede Kongerige blev udspurgt om træk, at de mest kan lide og ikke lide i en ansøgeren. Adspurgt om frem de ting, der gjorde et negativt indtryk på dem under interviewet behandle visse tendenser. De otte træk nedenfor er de tendenser, at de fleste irriteret potentielle arbejdsgivere.
Hvis du ønsker at give dig den bedste chance for at imponere en potentiel arbejdsgiver, gennemgå de otte træk nedenfor og undgå dem som pesten! For at få denne ting ikke skal gøre i et interview blev liste, det spørgsmål, som arbejdsgiveren blev bedt om “At huske tilbage til sidste gang du interviewet til en stilling, folk du afvist, hvordan kan du fortælle, at de ikke var virkelig er egnet til job?” De kvalitative svar givet blev derefter grupperet i generiske områder. Kvalifikationer blev udelukket fra stikprøven, så det indtryk fra interviewet proces blev optalt. Det er de resterende udgange fra de generelle klynger, der udgør de otte træk.
Forskningen tyder på, at arbejdsgiveren ikke kan lide og vil ikke ansætte ansøgere der:
1. manglende reel interesse eller begejstring.
2. usoigneret uegnet eller sjusket personligt fremmøde.
3. lidt eller ingen evne til at kommunikere klart.
4. en manglende rapport, især lidt eller ingen øjenkontakt.
5. dårlig, ufuldstændige eller sjusket ansøgningsskema.
6. at komme sent i interviewet.
7. en uvilje mod at starte lav og arbejde op corporate stigen.
8. negative holdning, specielt om tidligere arbejdsgivere.
Ikke overraskende, hvis mere end én af disse træk, der blev bemærket under interviewet chancerne for succes reduceret betydeligt. Så, at undgå nogen af disse fælles faldgruber vil dramatisk forbedre dine chancer for landing det perfekte job. Hvis du gerne vil se fuld kopi af forskningsresultaterne de er tilgængelig som en gratis pdf download fra www.virtual-therapist.com enten måde hvis du undgå alle de ovennævnte i det mindste du vil give dig selv en chance for at blive en af 6-7% af ansøgere, der har succes. Gook held!

27 Comments

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.