9 måder at snyde en identitet tyv

Identitet tyveri statistik er chokerende, at sige mildt. Og det kommer ikke til at få bedre nogen tid snart. Men der er ingen grund for dig at blive en statistik. Her er hvad du kan gøre for at undgå sammenfald tyveri.
1. Hvis din mailboks ikke endnu har en lås, sætte en.
Hvis du havde nogen officielle breve mangler for nylig fra din mailboks, er chancerne, at nogen har stjålet dem for at finde ud af ting om dig, og eventuelt overtage din identitet. Hvis det ikke ske for dig endnu, tælle dig heldig og sætte låsen på mail boksen alligevel.
2. overveje at leje en postboks på dit lokale posthus. Bruge det som en postadresse for de fleste eller alle mail. Dette vil være særlig nyttigt, når du går væk i et par dage, eller hvis der er ingen hjem for det meste af dagen.
3. Invester i en god papir shredder, helst en cross-cut type.
Du bør aldrig bare rive op vigtige dokumenter. Men hvad kan ikke være så indlysende er at de fyldte tilbud du får fra banker, kreditkortselskaber, forsikringsselskaber og lignende, også indeholde følsomme oplysninger om dig, der vil være af interesse for identitetstyveri. Makulere alle disse før du kaster dem.
4. aldrig give nogen finansielle detaljer over telefonen, medmindre du indledte opkaldet.
Det mest almindelige scenario: nogen kalder du foregiver at være fra en lokal velgørenhedsorganisation. Du accepterer at donere et mindre beløb til en “god sag”. Ikke mistanke om noget, du giver dem kreditkort detaljer over telefonen og resten, som de siger, er historie. Næste gang du får dit kreditkort erklæring, vil det være fuld af uautoriserede transaktioner.
Skal du give dem kreditkortnumre over telefonen? Aldrig! Bede dem om at sende dig nogle foldere i mail, eller få deres telefonnummer, så du kan kontrollere de er hvem de siger de er, før du donere penge.
Et andet scenario: nogen ringer til dig “fra en lokal bank”. Alt de ønsker at gøre er at bekræfte dine finansielle oplysninger. Igen, jeg er ligeglad hvad de fortæller dig, gør det ikke. Bede dem om at forlade deres navn og kontakte nummer, så du kan kalde dem tilbage. Næste, få din lokale bank telefonnummer fra en telefonbog og give banken et opkald (brug ikke det nummer de gav dig, som den tyve måske bare venter på anden enden). Spørg mennesker i banken, hvis nogen forsøgte at kontakte dig. Du kan finde ud af de ved intet om det! Faktum er, din bank allerede har alle de oplysninger, de har brug for om du, i de fleste tilfælde.
5. en falsk “velgørenhed arbejdstager” banker på din dør? Han eller hun kan endda have en autentisk udseende id. Hvad laver du? Tja, hvis du giver dem nogle småpenge, så er alle du har mistet. Men hvis du donere penge ved hjælp af dit kreditkort, du blev bare et offer for identitetstyveri.
Selvfølgelig, vil mange gange en reel velgørenhed arbejdstager banker på din dør. Hvad gør du, hvis du virkelig ønsker at hjælpe? Bede dem om at efterlade en folder med dig, så du kan læse det, når tiden er lidt mere bekvemt. Eller bede dem om et telefonnummer og velgørenhed navn, så du kan kalde dem. Hvis det viser sig for at være ægte, kan du altid sende dem penge senere.
6. overveje at ændre dit telefonnummer til en tavs nummer. Dette bliver betydeligt mindske antallet af opkald får du fra både tele marketingfolk og identitetstyve. Der er andre fordele ved at have en lydløs nummer samt. Generelt en tavs antallet har tendens til at øge dit privatliv.
7. aldrig gemme du PIN-numre eller adgangskoder nær du plastik kort eller konto detaljer.
Ja jeg ved. Du vil beholde din pinkode tæt på din plastikkort, bare i tilfælde af du glemmer den. Du kan endda skjule det som et andet nummer. Gæt hvad. Hvis en tyv får fat i din tegnebog, de vil prøve nogen tal, de kan finde i det, at stjæle penge fra kontoen plastikkort. Det er sandt, efter et par mislykkede forsøg konto er normalt låst. Men selv det ville ulejlige dig, for at sige mildt. Og hvorfor risikere at tabe dine hårdt tjente penge?
8. ikke brug kreditkort i restauranter eller andre steder, hvor din kreditkort kan tages fra dit syn i endnu et minut. Før du ved af det, kunne dit kort være scannet og anvendes af tyve til at købe alle slags varer, særlig via telefon butikker, postordre og online shopping.
9. og endelig er der en stor og voksende genstand for Internet identitetstyveri. Du kan læse vores artikel på internettet identitetstyveri på www.credit-report-a-z.com/internet-identity-theft.html.
Vi naturligvis dække ikke alt her. Men forhåbentlig denne artikel åbne dine øjne for nogle nem, sund fornuft, måder at forhindre nogen i at stjæle din identitet og/eller dine penge.
Vil det garantere, at du aldrig bliver et offer? Nej, men det vil gå langt i retning af at gøre et liv som en tyv meget vanskeligt. Normalt, hvis du gøre livet svært for dem vil de gå videre til en lettere mål.
Der er en ting mere du bør seriøst overveje. Kontrollere din kredit rapport regelmæssigt. Det er ikke ualmindeligt for en identitet tyv til at ansøge om et lån eller kreditkort, under dit navn. Selvfølgelig, har de ingen intentioner om nogensinde at betale det tilbage. Alle andre spørgsmål til side, vil dette påvirke din kreditværdighed og lånemuligheder for år, medmindre du rense den hurtigt.
Der er billig tjenester til rådighed, som vil overvåge din kredit filer hele året rundt og informere jer minut noget i din kredit-filændringer. Eller foretrækker du måske at tjekke din kredit rapport dig selv hver par måneder.
Åh, og de chokerende statistik jeg nævnte tidligere? Ifølge de seneste undersøgelser, blev op til 7,000,000 personer et offer for identitetstyveri i de seneste 12 måneder. Der er mere end 19.000 mennesker om dagen. Ikke blive en statistik! Gøre noget ved det i dag.

One Comment

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.