Skal du bruge en leje/køb (leje til eget) tilgang til at sælge eller leje din bolig?

Har du nogensinde fået med dårlige lejere? Forsinkede betalinger? Pletter på tæppet? Opkald sent om aftenen om et stoppet toilet? Nogle gange at være en udlejer ikke er et sjovt spil, især når du har en dejlig hjem og dårlige lejere.
Har du taget fordel af de seneste lave renter og refinansieres dit hjem til maksimalt? Hvad med et hjem ansvarlig lånekapital eller anden form for andet pant? Ved du, hvor meget du kan gå væk med fra tabellen lukke efter at have betalt alle realkreditlån og dermed forbundne omkostninger, ligesom ejendomsmægler gebyrer? Mange mennesker gå væk med meget lidt eller intet. Nogle har endda til at betale. Hvis dette scenario gælder for dig, kan det være fornuftigt at forsinke salg af dit hjem. Det kan være muligt at generere positive pengestrøm og låse i en højere salgspris med en FSBO (til salg af ejeren) leje/køb aftale.
Her er et andet scenario: du ønsker at sælge dit eget hjem, men det ikke bevæger sig så hurtigt, som du ønsker (eller så hurtigt som “fast-talende” ejendomsmægler, der overbeviste dig til at liste sig). Du har tænkt på at leje det for at dække din pant betaling, men ønsker ingen en kort sigt leje med ingen idé, når de skal flytte. Og hvad hvis lejeren ikke vil flytte når du har det solgt? En FSBO leje/køb aftale kunne være en løsning.
Så beslutter du at forlade det ledige. Du lave to, tre fire afdrag på realkreditlån. Dit forsikringsselskab annullerer din homewoner politik, fordi det har været ledig i mere end 30 dage (det er rigtigt, de kan gøre det så din læsepolitik!). Du ønsker ikke at alvorligt rabat, men du behøver at gøre noget nu! Her er en FSBO løsning – lejekontrakt med mulighed for at købe eller leje/køb (også kaldet en leje til eget).
Hvad FSBO leje/køb af en hjem nedrig?
LEASE + KØBSTILBUD = LEJE/KØB AFTALE
På et tidspunkt i dit liv har du lejet et hus eller lejlighed, så du er fortrolig med en leasingaftale. Hvis du nogensinde har købt eller solgt et hus, du er fortrolig med et købstilbud. Leje/køb aftale er et hybrid af de to – en leasingaftale, kombineret med et købstilbud (undertiden kaldet “Lej at eje” eller en “option”, eller det vil sige, ret til at købe på en aftalt efter pris).
Her er et eksempel på hvordan leje/køb fungerer. Lad os sige du har en hus værd $100.000. Den “husleje” i dit marked for at huset kan være omkring $800 per måned. En leje/køb aftale ville læse hovedsagelig som følger:
Leasingperioden: To år månedlige husleje: $800
Købspris: $100.000 leje kredit: $400 om måneden
Normalt, vil en del af den månedlige husleje blive krediteret mod prisen på huset. I ovenstående eksempel, er 50% eller 400 USD pr. måned krediteringen. Så hvis lejeren beslutter sig for at købe efter et år (jurister kalder dette “udøver deres mulighed for at købe”), de ville betale $100.000 – $4.800 = $95,200. Hvis lejer/køber ikke købe ejendommen, vil ejeren holde alle den månedlige husleje. Den bedste del er, $400/ måned anses “alternativ behandling” af IRS og ikke skal indberettes som indkomst, indtil huset er solgt eller leje/køb aftale udløber!
Som du kan se, er der mange fordele ved et leje/køb kan give dig, herunder:
Øjeblikkelig lindring fra afdrag på realkreditlån
Hurtig løsning til “Nice hus i et langsom marked” scenario
Garanteret ingen stillingsopslag
Ingen grund til at alvorligt rabat købsprisen
Skat fradrag (da egenskaben kan behandles som “udlejning” i skattemæssig henseende)
HVORFOR IKKE JEG BARE NÆVNE DET MED EN REALESTATE AGENT?
Det kan ikke skade at liste med en realestate agent eller mægler. Men de fleste realestate mæglere simpelthen “liste” din ejendom. Det betyder de holde det i flere notering computeren og vente på en bid. Det første problem med denne metode er at der er tusindvis af andre boliger i den computer, Læs lige som din. Hvis du vil flytte dit hus hurtigt, har du at tilbyde noget andet. Leje/køb er der særlige noget, der gør dit hus attraktivt.
Det andet problem er, at de fleste mæglere ikke ved hvad en leje/køb er, hvordan det fungerer, og hvordan at markedsføre sådan en aftale. De fleste mæglere vil ikke blive involveret med en leje/køb, fordi de blot ønsker et højere gebyr (jo, de har til at tjene nok penge til at betale for disse store displayannoncer med deres billede på det!).

2 Comments

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.