Lydbøger gratis – Er der en rigtig app?

Hvorfor skal jeg lytte til gratis lydbøger? Lydbøger kan være en fantastisk måde at slappe af og frigive stress. Du kan nemt fare vild i tusindvis af titler og føle dig opdateret hurtigere, end hvis du lyttede til timelange lydbøger.

Jeg hentede den første lydbog, som jeg fandt, da jeg opdagede, at den var gratis. Stephen King var forfatter til den lydbog. I løbet af få sekunder blev jeg transporteret til et nyt sted. Det føltes næsten, som om det var mig. Og det var på en meget positiv måde. Dette skulle være en fremragende lydressource, som jeg kunne tilføje til mit digitale bibliotek.

Lydbøgerne gratis spotify var mit næste stop, da jeg følte behov for en hurtig afhentning. Overraskende var der hundredvis til rådighed gratis lige nu. Nogle af disse lydbøger var helt nye titler, som læserne aldrig havde hørt om. Disse titler blev føjet til min stadigt voksende liste over titler, jeg kunne lytte til, når jeg ikke var ved min computer.

Nu befinder jeg mig i samme situation, som jeg altid har været: venter på mine børn til at afslutte skolen og derefter starte i skole igen. Hvad kan jeg gøre for at hjælpe? Mens jeg venter, jeg lytter til lydbøger gennem min iPod. Det gør det svært at klemme i lyttetid i løbet af min travle dag. I stedet downloadede jeg spotify-lydbøgerne gratis.

Når jeg er færdig med at lytte, kan jeg downloade lydbøgerne igen gratis. Så er jeg klar til at komme i gang med mit nye program. Det er et fantastisk værktøj, som jeg bruger til at lære nye ting om teknologi og historie. Selvom det ikke går i overdrive, er det en fantastisk app. Det er en vidunderlig app.

Klik på linket nedenfor for at få adgang til lydbøgerne gratis på Spotify-appen. Find ud af, hvor lignende offentligt tilgængelige lydbøger kan købes på Librivox’s hjemmeside. Du kan stadig være interesseret i at købe bøger og ebøger til personlig brug. Du kan vælge mellem klassiske eller moderne klassikere samt populære moderne forfattere som James Patterson. Sammen med Ready For TV Shows og musik downloads, overdrive af Librivox har været en bestseller produkt.