Hvordan man kan generere ekstra kontanter på et øjeblik

Med så mange ud af arbejde, afskediget eller opholder sig i blindgyde job at få enderne mødes, vi har brug for kreative måder at generere ekstra indkomst. Her er et par enkle, innovative ideer til at få de penge, du har brug for hurtigt.
1) din personlige guldmine, kan stirre dig lige i ansigtet. Mange af os gemme momentos for nostalgi eller for at én gang, at vi måske har brug for dem i årevis. Tid aldrig synes at komme selv. Hvorfor ikke lade en anden til at nyde dem så meget som du har. Disse nick nacks kan synes ligegyldige eller engang lide junk til dig og kan virke som begravet skat for nogle andre.
Gå gennem din garderobe. Klare off din bogreoler. Læsse de kommode skuffer og skabe streams af indkomst. Gøre at gamle skrivemaskine til en forfatter drøm og tjene ekstra lommepenge. Tage at nitten halvtredserne kjole ud af skabet og gøre en retro chick glad, mens du udfylder din bankkonto.
Med opfindelsen af online auktioner såsom ebay og ubid, kan du vende papirkurven til kontanter. Eller du kan gå til loppemarkeder og tilbyde din skat op til kreditorer for halv overskud. Bøger kan indløses til en delvis profit gennem sites som half.com eller endda amazon.com.
Når du har tømt dine egne toiletter, kan du gennemsøge indkøbscentre til salg og videresælge disse varer online. Eller endnu bedre finde en aftale om en online auktion og videresælge det på en anden. Den eneste lmitation ligger inden for din egen fantasi.
2) har en genial idé eller hobby? Gøre det til en e-bog. Skrive det ved hjælp af word eller wordperfect og konvertere den til en PDF-fil ved hjælp af adobe 5.0. Derefter sælge det på digibuy.com for 80% af overskuddet igen og igen!
3) seneste sælge din bolig gennem ejer finansiering? Hvis du er i besiddelse af en note, er der virksomheder, der vil købe det fra dig til upfront kontanter. Du kan have til at tage lidt af en rabat, og du vil have en stor del af dine penge i dag i stedet for tredive år fra nu.
4) vandt en retssag og modtage betalinger? Du kan gøre det samme. Virksomheder betaler du faktisk en stor del af hvad du vandt retten til dine betalinger. Det er som at tage det faste beløb i et lotteri vinde!
5) ikke har en virksomhed af din egen og har brug for ekstra kontanter? Der er masser af affiliate programmer derude, der ville være glade for at give dig en procentdel af deres overskud, for privalege for at have dig markedsføre deres produkter. Vælg programmer, som du personligt har brugt, så du kan dokumentere, at kvaliteten. Også vælge programmer, der er mindst to differentieret. Det betyder, at du får udbetalt vejret du gøre et salg eller nogen du nævnte programmet gør et salg. Bare en god referral kan bringe dig en lind strøm af månedlige indkomst.

3 Comments

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.