Den mest fornuftige investeringsbeslutning du nogensinde gøre

Så meget råd er slynger på internettet og endda på gaden om hvad gør en fornuftig investering, hvad gør en god investering og hvad gør en sikker investering.
Godt-når man tænker på at vores egen hjem for de fleste af os er faktisk vores største aktiv og at det er en stærk kapital værdsætte aktiv, vil sikkert de mest fornuftige beslutninger om investeringer kan vi blive låst ind i denne real estate.
Ved at gøre beslutningen om at købe din egen bolig har du allerede lavet den mest fornuftige investeringsbeslutning i dit liv! Vi er jo alle godt klar over, at betale en udlejer realkreditlån i form af at gøre udlejning betalinger hver måned er effektivt at smide tons af dine hårdt tjente penge ned i afløbet. Ved at beslutte at gøre det hårde oparbejdet kontanter til hovedstaden værdsætte mursten og mørtel investerer du dine langsigtede finansielle sikkerhed.
Her er to mere fornuftig investering trin, som du kan tage hen imod at gøre den meget de fleste af dit hjem og få den meget de fleste fra dit hjem.
Step One-gøre hjem forbedringer
Et hus er et levende, åndende organisk struktur, der kræver konstant løbende opmærksomhed og omhu; ved at holde dit hjem i uberørt tilstand og betale øjeblikkelig opmærksomhed på enhver reparation og renovering vil arbejde, der skal gøre du styre din investering til det bedste af din evne.
Ligesom investeringer fondsforvaltere konstant tweak og finpudse deres investeringsbeslutninger for skyld og gavn for deres investorer penge, så bør du overveje konstant tweaking og honing dit hjem for at holde det ser friske, nye og velholdte.
Hvis du tillader dit hjem til at falde i forfald det ikke kun mister værdi, men det vil koste dig langt mere på langt sigt at rette. Desuden vil det reducere det beløb, du kan sælge det for bør du beslutter at flytte nogensinde.
Trin to-betale dit realkreditlån
Pant er den eneste måde, de fleste af os har råd til at komme på boliger stigen – men der er ingen tvivl om det, det er en dyre gæld til at bære rundt og skulder hver måned. Jo længere tager du for at betale off din prioritetslån mere renter vil du skulle betale. De månedlige beløb du betale i renter og realkreditlån forsikringer snart tilføje op til mere end det oprindelige beløb lånte!
Desværre for os de fleste realkreditinstitutterne gerne låse os på lang sigt kontrakter med sanktioner for førtidig tilbagebetaling og gøre engangsbetalinger men det er muligt at genforhandle pant vilkår, finde en ny långiver og få en fleksibel realkreditlån, der tillader dig at tilbagebetale faste beløb uden at pådrage sig en bødestraf. De bedste tidspunkter til at gøre dette er når det er virkelig en købers marked, og ligesom boligmarkedet er cyklisk, så det långivende marked er også. Så vent til alle annoncer er på TV og i avisen fortæller du om de mest konkurrencedygtige priser, og hvordan hvis du flytter realkreditlån nye långiver vil betale alle dine gebyrer og derefter gøre din flytte!
Hvis du er i øjeblikket låst en ufleksibel ordning overveje at sætte til side så meget som du kan hver måned til en egnet investering køretøj, som er lav risiko og høje renter betale og derefter få adgang til pengene, så snart du er i stand til at betale din nye fleksible mortgag e plan.
Jo hurtigere ejer du virkelig dit eget hjem jo hurtigere du vil have gavn til max fra de mest fornuftige investeringsbeslutning du nogensinde har lavet!

2 Comments

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.